يادداشت هاي گاه و بيگاه

دسر شكلاتي با چاشني غر غر

Posted in خودماني, صنعت غذا by نيلگون on September 27, 2008

اين روزا گرفتارم، نمي دونم چه جوريه، همش يه كاري پيش مياد و من رو از برنامه هام عقب ميندازه، قبلن انگار فرصت بيشتري داشتم و از روزم بهتر استفاده مي كردم.

دختر كوچيكه داره دندون درمياره، شب و نصف شب بيدار ميشه و كلي گريه مي كنه، صبح ها هم 8 نشده بيداره و ظهرم نمي خوابه، كم خواب شده و بداخلاق، گاه گاهي هم كه فيلش ياد هندسون مي كنه كه ديگه ديگه….

ديشب مهمون افطار داشتم و همه اين مسائل هم مزيد بر علت شده بودن، چقدر سخته افطاري دادن اونم ساعت 6 بعد از ظهر !!!

ديدم نمي رسم حلوايي چيزي درست كنم، رفتم سر وقت فرمول ها و اين دسر رو درست كردم كه يه خوردني شيرينم سر ميز باشه.

يه جور دسر شكلاتي خيلي سادس، كه اگه مايكروفر داشته باشين، فقط 5 دقيقه وقتتون رو مي گيره.

پس بريم سراغش :

مواد لازم :

پورد كاكائو :1 ق.س

شير :500 سي سي (هر ليوان دسته دار ساده بين 200 تا 210 سي سي گنجايش داره)

نمك : يك پنسه يا سر قاشق چايخوري

ژلاتين : 1و نيم ق.س

شكر : 6 ق.س و يك ق.چ

وانيل : سر قاشق چايخوري

تخم مرغ : 1 عدد

طرز تهيه : تخم مرغ رو با شكر، نمك و وانيل توي يك ظرف گرد پيركس كمي بزنيد، كاكائو و ژلاتين رو اضافه كنين و مخلوط كنين، در آخر شير سرد رو بريزين و 5 دقيقه قدرت 100 حرارت بدين، يكي دو بار هم در حين حرارت ديدن مواد رو هم بزنين.بريزين توي قالب و كمي سرد كه شد بزارين توي يخچال.

اگه قالبها كوچيك باشن 3 ساعته آمادس وگرنه بين 4 تا 5 ساعت بايد بهش فرصت بدين.

مهموناي من كه ازش خوردن و تا جاييكه خبر دارم حالشون خوبه، اميدوارم شما هم درس كنين و به سلامتي و شادي نوش جان !

پ.ن : اين كرم خيلي راحت از قالب جدا ميشه.

پ.ن مهمتر از متن : فرمولش مال خودمه !

Advertisements

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. هـ ـا د ی نـ ـیـ ـلـ ـی said, on September 28, 2008 at 3:37 am

    اهه!
    تو هم که نیلی هستی
    D:
    قوم و خویش‌ایم با هم‌دیگه؟!
    ————————
    بزار برم شجره نامه خانوادگي مون رو بيارم 🙂

  2. لاله(بارانی باید) said, on September 28, 2008 at 4:08 am

    من عاشق آشپزی و شیرینی پزی و اینام.تو آشپزی فرمول خود ساز زیاد دارم ولی تو شیرینی اصلا .یعنی حتی جرات تغییر یک سر سوزن مواد رو هم ندارم به نظرم آدم باید خیلی حرفه ای باشه که بتونه همچین کاری بکنه.من میگم زود تر کرکره قنادی رو بده بالا.جدی میگم.من که عاشق همچین کاریَم.هزارتا بوس مخصوص به طرف دوست با احساس و هنرمندم 🙂
    ——————-
    مرسي لاله جون مهربونم، من يه زماني روي صنعتي كردن فرمولاسيون ها كار مي كردم و اينها يادگار اون دوران هستن. در مورد قنادي منم عاشق اينكارم، به خصوص انواع شكلاتها و دسراي سرد و گرم.
    هزار تا مي بوسمت دوستم.

  3. کتايون said, on September 28, 2008 at 11:17 am

    الهی!حتما” خیلی اذیت میشه وبالطبع اذیت هم میکنه..

    ممنون.امتحان میکنم
    ——————-
    دقيقا همينطوره كتايون جونم
    نوش جان، اميدوارم خوشتون بياد.

  4. weblogchi said, on September 28, 2008 at 1:17 pm

    این وسط داره حق بچه پامال میشه
    خوب اون چه کناهی داره که ئنئونه میخواد در بیاد؟؟
    خوب اون چه گناهی داره که بابا ماما واسه افطاری مهمون دارن؟
    خوب اون چه کناهی داره که تنها راه بیان درد در اومدن دندون “گریه” کردنه

    ای خدا از دست این بابا و مامانا ما فینقیلی ها چکار کنم اصلا مارو درک نمی کنند.
    ———————-
    والا چه عرض كنم !
    ايشون براي بيان درد دندونشون ما و همشيره محترمشون رو گاز مي گيرن تا ما هم حسابي اوضاع بياد دستمون.
    احتمالا ببينينش نظرتون عوض ميشه.

  5. weblogchi said, on September 28, 2008 at 1:21 pm

    ممنون که فیدمو در صفحه اول وبلاگ پرطرفدارتون قرار دادید
    ——————–
    خواهش مي كنم، خجالتم ميدين، اگه بازديدي هم هست از محبت و لطف دوستانه.
    مطالبتون رو خيلي دوست دارم، از تك تكشون استفاده مي كنم.

  6. shantal said, on September 28, 2008 at 5:11 pm

    به به ،آفرین به این خانوم مهنّس!!آفرین که هی خوراکی های شکلاتی اینجا آموزش میده!!!
    راستی این میزان موادی که نوشتی برای چند نفر میشه؟(ما تعدادمون زیاده!از این به بعد لشگری آموزش بده!!!)
    ——————-
    والا براي خانواده 2 نفر و نصفي ما كافيه.
    اگه قرار باشه موادش دو برابر بشه، گمونم 8 دقيقه كافي باشه. حالا امتحان مي كنم و ميگم.
    مرسي از تشويق و همراهي 🙂

  7. ماری said, on September 28, 2008 at 6:28 pm

    باید خوب باشه ….
    حیه که الان شیر ندارم ..وگرنه شوشوی شکمو رو سور پرایز می کردم!
    ——————–
    مرسي، اميدوارم دوست داشته باشين
    ماري جان نظري در مورد پودينگ ندارين ؟ انتقادي ؟ حرفي ؟

  8. محمد صادقی said, on September 28, 2008 at 8:49 pm

    دوست عزیز سلام
    به روزم…
    ——————–
    سلام
    ممنونم

  9. فرزام said, on September 29, 2008 at 10:50 am

    ما چقدر رس ننه مون رو کشیدیم تا گنده شیم!!! خدا قوت ابجی
    —————–
    امان از دست اين فرزام

  10. ماه تي تي said, on September 29, 2008 at 10:52 am

    آهان اين آسون بود
    حتي يه ماه تي تي تنبل هم ميتونه درست كنه
    ولي ق س يعني چي آخه
    اما چاشني اش بامزه بود.
    بيام كمك آزاده جوووووووووووووونم.
    به دخمله بگو اذيتت نكنه… از قول من.
    ————————-
    آخ جون، هوررررررررررررررررا
    ق.س منظورم قاشق سوپخوري هستش ماه من
    رسيدن بخير، مرسي، ماه تي تي يكم استراحت كنه، منم بهشون ميگم كي گفته اذيت من نكنن 🙂

  11. URCHIN7PC said, on September 29, 2008 at 1:30 pm

    سلام نیلگون عزیز
    اورچین هفت یک ماه شد
    http://urchin7pc.wordpress.com/2008/09/28/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%BE%DB%8C%D8%AC-%D8%B1%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-0-%D8%A8%D9%87-3-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D9%87/
    ————————–
    سلام
    خيلي عاليه.
    تبريك ميگم.

  12. URCHIN7PC said, on September 29, 2008 at 6:01 pm

    می تونی واسه جواب دادن به کامنت از اد دکمه b-quote استفاده کنی
    ابتدا دکمه b-quote کلیک کنی بعد به کامنت پاسخ و در انتها دخیره
    یک دفعه ببین چه شکلی می شه

    مرسي، ممنونم
    بلد نبودم


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: