يادداشت هاي گاه و بيگاه

شيربرنج روسي

Posted in خودماني, صنعت غذا by نيلگون on September 14, 2008

مواد اوليه

2 ليتر شير 2.5 درصد چربي، ¾ پيمانه برنج، 3 عدد تخم مرغ زده شده، ½ پيمانه شكر،ا پيمانه شير 2.5 درصد چربي

ا ق. چ وانيل، 2 ق.چ دارچين، ½ پيمانه خامه صبحانه

طرز تهيه : 2 ليتر شير را در يك قابلمه بزرگ بريزيد و حرارت بدهيد تا شير به جوش بيايد، روي حرارت متوسط، حرارت را كم كرده، برنج شسته شده را اضافه و 20 دقيقه بدون درپوش حرارت بدهيد و مرتب هم بزنيد.

در يك ظرف ديگر تخم مرغها، شكر، شير و وانيل را هم بزنيد.

آرام آرام درون قابلمه برنج و شير بريزيد و حدود 10 دقيقه اجازه بدهيد بجوشد و هم بخورد، از روي حرارت برداريد، خامه را اضافه كرده  و درون يك ظرف 22.5 *32.5 ريخته، دارچين را رويش بپاشيد، كمي سرد كه شد براي چندين ساعت در يخچال نگهداريد، وقتي خوب سرد شد رويش را با پوشش نايلوني بپوشانيد.

براي 8 تا 10 نفر

شانتال عزيز در مورد شير برنج روسي پرسيده بود و احتمال ميدم بايد همين باشه.

جالبه، اين اولين recipe يي بود كه از سايت about يادداشت كرده بودم و اين چند روزه دوباره پيداش كردم.

توي دستور اصلي از شير كامل استفاده شده كه ميشه به جاش از شير پاستوريزه 2.5 درصد، همراه خامه صبحانه استفاده كرد.

پ.ن: شير كامل معمولا 3.5 درصد چربي داره، يه كم بالا و پايين بسته به فصل

پ.ن : يه تشكر مخصوص از اهورا فرزام بابت پيشنهاد اضافه كردن عكس ها

Advertisements

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. shantal said, on September 14, 2008 at 11:52 pm

    دمت گرم دختر! کاش یه چیز دیگه خواسته بودم:D
    منم فکر میکنم همینه،حالا برم به مامان بزرگ جان جونم بگم!
    چقدر هم مقوی به نظر میاد…بابام عشق شیر برنجه، روزه هم میگیره،توی همین هفته براش درست بکنم بلکه زودتر اون اسکنر و پرینتری که میخوام رو بخره:))
    ———————-
    نوش جان
    دعاي خير جهت مترجم فراموش نشه 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: